Logo Joop Elders
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
9 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
9Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean

Geberit AquaClean

Geberit heeft een veelzijdige serie douchewc’s ontwikkeld: de AquaClean. Deze serie douchewc’s reinigt met water en is hygiënischer dan papier. Met één druk op de knop het gevoel van frisheid kunt ervaren. Naast het standaardmodel is de AquaClean verkrijgbaar met vele extra opties, zoals een verwarmde toiletzitting.

Functies douchewc

De AquaClean serie is uitgerust met een aangename waterstraal. U heeft de keuze uit de douchewc’s: Tuma, Sela of de Mera. Elk model heeft verschillende functies die zorgen voor een nog betere hygiëne en welzijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een pulserende douchekop met massagestraal, een warme luchtföhn, een ladydouche of verlichting in het donker. Alle functies zijn met een compacte afstandsbediening of een handige app voor op uw smartphone te bedienen.

Informatie en inspiratie in de showroom

Wilt u meer weten over de Geberit AquaClean of bent u op zoek naar inspiratie voor uw badkamer of toilet? Kom dan langs bij een van onze Baden+ sanitair specialisten.

Wilt u de douchewc’s van Geberit zelf ervaren? In vrijwel iedere Baden+ winkel is het mogelijk om het toilet zelf uit te proberen.

Direct contact opnemen