Logo Joop Elders
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
8 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.510
8Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Teak & Living

Teak & Living badkamermeubelen

Teak & Living

Teak geeft warmte in uw badkamer

We zien steeds meer de trend dat mensen kiezen voor meer warmte in de badkamer door het gebruik van pure materialen. Wat is dan mooier dan de badkamer aan te vullen met een meubel of accessoire in echt teak? Baden+ heeft een mooi badkamerassortiment van Teak en Living opgenomen wat precies past in deze badkamer trend.

Puur natuur uit Indonesië

Op het eiland Java worden deze unieke teak badkamermeubelen ontworpen en geproduceerd. De badkamermeubelen worden gecombineerd met keramische of natuurstenen wastafels. De meubelen hebben door de ambachtelijke verwerking van het teak en de natuursteen een uitstraling van vakmanschap. In het assortiment treft u diverse stijlen aan. Van modern tot klassiek.

Op en top kwaliteit

Voordat het teak hout verwerkt wordt is het vakkundig gedroogd, zodat de relatieve vochtigheid is afgestemd op de omstandigheden in de badkamer. Door de ambachtelijke verwerking heeft elk meubel of accessoire een unieke uitstraling. Geen enkel product is gelijk! En dat is nu juist de charme die zo gewaardeerd wordt.

U kunt kiezen voor een keramische wastafel waardoor het meubel wat strakker wordt. Kiest u voor natuursteen dan heeft u ook direct een oorspronkelijk product uit Azië met een mooi wastabelblad of waskom. U kunt qua kleuren kiezen in het natuursteen voor Black of White. De afwerking van het natuursteen is ‘gezoet’. Hierdoor ontstaat een mooie zijdeglans op het materiaal wat zeer glad aanvoelt en makkelijk schoon te houden is.

Aarzel niet loop binnen bij de dichtstbijzijnde Baden+ badkamerwinkel, zij helpen u graag.

Deel dit item via: