Logo Joop Elders
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
9 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
9Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Badkamers

Joop Elders Sanitair | Badkamer specialist in Raalte

Badkamers

Totaal comfort en installatie van uw badkamer

Elders sanitair in Raalte staat voor mooie badkamers. Precies op maat gemaakt, passend bij uw wensen, budget en gezinssituatie. Het brede sanitair-assortiment is verrassend te noemen. Naast de velel A-merken hebben we ook een mooi eigen merk waarmee we de perfecte kwaliteit voor een goede prijs kunnen leveren. Joop Elders Sanitair maakt badkamers in de omgeving van Raalte. Denk aan Heeten, Heino, Dalfsen, Vlisteren, Hardenberg en Slagharen.

Specialist in badkamers ontwerpen

Totaal gemak, 
totaal geen omkijken!

In de showroom presenteren wij u graag alle mogelijkheden voor uw badkamerontwerp. Daarnaast verzorgen de badkamer specialisten van Joop Elders in Raalte de complete renovatie en installatie van badkamer en toilet. We gaan er hierbij vanuit dat we onze klant volledig ontzorgen. Immers, een badkamer is een complex project waar veel disciplines in samen komen. Denk aan bouwtechnisch, electra, loodgieterswerk en tegelwerk. Dat is het grote voordeel van Joop Elders: u heeft zelf totaal geen omkijken naar de badkamer montage van wat gegarandeerd één van de meest favoriete ruimten in uw huis zal worden.

Voor het ontwerpen van een badkamer is meer nodig dan alleen een tekenprogramma. Een goed ontwerp vereist ruimtelijk inzicht en ervaring wat wel en niet mogelijk is. Door deze kennis te combineren met uw wensen ontstaat een unieke badkamer. En dat is waar we elke dag mee bezig zijn.

Uw droom badkamer speciaal voor u op maat

Een wastafel is een wastafel, een bad een bad…. De producten komen pas tot leven als er een uniek ontwerp mee gemaakt wordt. Juist de combinatie van de verschillende producten aangevuld met een mooie tegelcombinatie en onze ontwerpspecialisme maken van een badkamer UW badkamer. Daar ligt onze passie en gaan we graag met u over in gesprek! Wilt u alvast zelf aan de slag met uw badkamerontwerp, aarzel niet om online nu direct te beginnen. Graag pakken wij daarna uw badkamerontwerp om er uw droom badkamer van te maken.

Compleet experience wellness centrum

Een mooi badkamerontwerp maken is één aspect, maar een badkamer moet je natuurlijk voelen. Ervaar wat u prettig vindt en wat comfort voor u betekent. Maak daarom een afspraak voor een ‘experience’ in onze royaal opgezette en afgesloten testruimte, waar u in alle rust kunt kennismaken met het genot van onder meer een whirlpool, stoom-/douchecabine, regen- en zij- douche, Schotse douche, buitenspa, infrarood- cabine en turks-stoombad.

Door continu kwaliteit, snelle levertijden en goede ondersteuning te garanderen willen wij de grootste badkamer en sanitair leverancier worden in Raalte. Dit uitdagende doel kunnen we alleen bereiken door continu ons uiterste best te doen als we badkamers leveren aan klanten in Overijssel.

Sterke basis om de grootste badkamerleverancier te worden in de omgeving van Raalte

In de 43 jaar die wij al actief zijn hebben we een goede basis opgebouwd om de grootste badkamerleverancier in de omgeving van Raalte, Hardenberg, Zwolle, Lemelerveld en Slagharen te worden. Al vele badkamers hebben wij met succes in de omgeving van Raalte mogen plaatsen.

Echt ons best doen

Het geheim van Elders sanitair badkamers in Raalte is dat we echt ons best doen voor onze klanten. Wij gaan resultaatgericht aan de slag en samen met de klant maken wij het project tot een succes. Elk project is een samenwerking tussen Elders sanitair badkamers in Raalte en onze klant, waarin wensen werkelijkheid worden.

Ook profiteren van onze kwaliteit?

Als u ook zeker wilt zijn van een prachtig eindresultaat dan kunt u gemakkelijk contact opnemen met Elders sanitair badkamers in Raalte. Daarnaast staat de deur van onze showroom natuurlijk altijd voor u open. Kijk snel naar de openingstijden.

Kom langs en laat u verrassen in onze grote badkamershowroom!

Direct contact opnemen