Logo Joop Elders
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
9 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.310
9Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Tegelvloeren

Joop Elders Sanitair | Tegel woonvloeren

Tegelvloeren

Naast onze inspirerende badkamershowroom hebben wij een uitgebreid assortiment tegelwoonvloeren en tegles voor de badkamer. In de showroom presenteren wij u een prachtig en uitgebreid assortiment tegels. Van eigentijdse tot klassieke tegelseries en van natuursteen tot strak eigentijds. Stuk voor stuk zijn onze tegels geselecteerd op vorm, functie en onderhoud. Bad, woon, slaap- of eetkamer, de tegels van Joop Elders in Raalte passen overal.

Tegels met houtdessin niet van echt hout te onderscheiden

Nieuw in ons assortiment is eem tegel met houtstructuur die niet van echt is te onderscheiden. U vindt deze in ons mooie Mix & Match tegel assortiment, te zien in onze tegel showroom in Raalte.

Vloerverwarming
U gaat voor optimaal comfort? Dan is vloerverwarming in u tegel vloer echt iets voor u. Niet alleen een heerlijk en behaaglijk gevoel als u op blote voeten door uw woning loopt, maar ook nog eens energiebesparend. In de woonkamer kiezen we veelal voor watergevulde vloerverwarming. In uw badkamer werken we met Magnum electrische vloerverwarming. Laat u informeren over de voordelen van vloerverwarming.

Eigen tegelzetters

We zijn proffesionals in het bouwen van badkamers. Maar ook het leggen van tegelvloeren behoort tot ons vak. We hebben een eigen tegelzetter in dienst waardoor we dit volledig voor u kunnen verzorgen. Onze tegelzetter werkt in de ruime omgeving van Raalte. Denk aan Heino, Dalfsen, Wijhe, Vlisteren en Heeten. Ook het leggen van uw tegelvloer kunt u dus aan ons overlaten. Met onze eigen ervaren tegelzetters staan wij garant voor een perfect gelegde vloer.

Direct contact opnemen