Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
 
ONTVANG 20% KORTING OP EEN MAATWERK DOUCHE

ONTVANG 20% KORTING OP EEN MAATWERK DOUCHE

PROFITEER NU

HSK
HSK - HSK
Ontspannen en comfortabel douchen

HSK-Douchewanden

HSK produceert douchewanden en douchecabines in hun eigen fabriek in Duitsland. Alle producten kenmerken zich door de uitstekende Duitse kwaliteit. HSK heeft doucheoplossingen voor iedere ruimte en gezinssituatie. Alle producten zijn stuk voor stuk ontworpen op basis van de laatste designtrends en de nieuwste technologieën. Alles om uw douche-ervaring zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u optimaal kunt ontspannen. Laat u inspireren door de complete collectie van HSK bij Joop Elders Sanitair in Raalte.

BEKIJK DE COLLECTIE

HSK - 1. HSK douchen op maat

Douchen op maat

HSK maakt douchecabines en douchewanden die volledig aangepast kunnen worden aan uw badkamer. Zo zijn alle douchewanden verkrijgbaar in standaardmaten, maar HSK levert ook maatwerk. Alles is mogelijk! Zelfs een inloopdouche in een kleine badkamer of een douchecabine onder een schuin dak behoort tot de mogelijkheden. De badkameradviseurs van Joop Elders Sanitair in Raalte maken graag een badkamerontwerp dat aansluit bij de ruimte en uw persoonlijke wensen.

Uw badkamerspecialist Joop Elders Sanitair in Raalte vertelt u graag meer over HSK.

Maak een afspraak
HSK - 2. HSK comfort en veiligheid

Comfort en veiligheid

Naast ontspanning is het belangrijk dat u veilig en onbezorgd kunt douchen en baden. HSK heeft diverse slimme oplossingen ontwikkeld die het comfort in de badkamer vergroten. Kies bijvoorbeeld voor Walk In Easy douchewand met een greepuitsparing in het glas of het HSK Dobla douchebad. Dit douchebad heeft een lage instap, zodat u niet over de hoge badrand hoeft te stappen.

HSK - 3. HSK garantie en service

Garantie en service

Het gebruik van hoogwaardige materialen, bekwame vakmensen die werken volgens strenge kwaliteitseisen en productie in eigen fabriek in Duitsland maken het mogelijk om een zeer uitgebreide garantie aan te bieden. Een kwaliteitsgarantie van 10 jaar op alle douchecabines, maar ook extra 20-jarige nakoopgarantie op alle onderdelen zorgen ervoor dat u altijd een douchewand met zekerheid koopt!

HSK Collectie
 

HSK Dobla: ligbad en douche in één

 

HSK Edelglas

 

HSK RenoDeco

 

HSK Douchecabine

 

HSK Walk In inloopdouche

HSK - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

HSK - Reviewblok
Wij scoren een
9.1
9.1 van 1 10
28-05-2019
Waardering van onze klanten Communicatie en planning
HSK - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties