Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Thebalux
Thebalux - Thebalux
Grenzeloos badkamerplezier

Thebalux

Wilt u een enorme keuze hebben in stijlvol, praktisch badkamermeubilair? Dan is Thebalux de juiste keuze. Met de uitgebreide collectie stelt u een badkamer samen die precies bij uw persoonlijke smaak past. Wij vertellen u graag meer over dit mooie merk dat bij Joop Elders Sanitair in Raalte verkrijgbaar is.

BEKIJK DE COLLECTIE

Thebalux - 1. Thebalux hollands glorie

Hollandse glorie

Thebalux is een bedrijf van Nederlandse bodem. En daar mogen we trots op zijn. Al vanaf 1995 ontwerpen en produceren ze authentieke badkamermeubels die inmiddels zelfs over de landsgrenzen te zien zijn. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en duurzaam materiaal resulteert in een uitgebreide collectie met vernieuwende designs. In de collectie vindt u luxe badkamermeubelen, prachtige wastafels, handige spiegelkasten en nog veel meer.

Uw badkamerspecialist Joop Elders Sanitair in Raalte vertelt u graag meer over Thebalux.

Maak een afspraak
Thebalux - 2. Thebalux is voor nu en later

Thebalux is voor nu en later

Als u de badkamer inricht, wilt u daar zo lang mogelijk van genieten. Gelukkig zijn de badmeubels van Thebalux tijdloos. Op het stijlvolle design raakt u niet snel uitgekeken en het hoogwaardige plaatmateriaal zorgt ervoor dat de meubels lang mooi blijven. Met Thebalux creëert u de perfecte badkamer voor nu en later.

Thebalux - 3. Thebalux grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Grenzeloze mogelijkheden in badkamermeubelen

Thebalux ontwerpt en produceert badmeubels op basis van design en functionaliteit. En omdat het een Nederlands bedrijf is worden alle producten ook exact op de Nederlandse consument afgestemd. Ze volgen de laatste trends en ontwikkelen badkamermeubels waar u enthousiast van wordt. Het unieke aan Thebalux is dat u de mogelijkheid heeft om uw ideale meubel zelf samen te stellen. Kies uit diverse kleuren, materialen en designs om uw droombadkamer te realiseren. Maak kennis met de veelzijdige collectie!

Thebalux collectie
 

Thebalux badkamermeubels

 

Thebalux spiegels en spiegelkasten

 

Thebalux wastafels

 

Thebalux toiletmeubels

Thebalux - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Thebalux - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-01-2019
Waardering van onze klanten Wij waren erg blij met de creatieve en zeer netjes werkende tegelzetter.
Thebalux - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties