Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Bad in de slaapkamer - Bad in de slaapkamer

Bad in de slaapkamer? Dit moet u weten

Een bad in de slaapkamer geeft uw woning een luxe uitstraling. Daarnaast is het ideaal als u droomt van een vrijstaand bad, maar de badkamer te klein is. Wel zijn er zaken waar u rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan een geschikte vloer en de juiste ventilatie. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een stijlvol bad in de slaapkamer.

Badderen in de slaapkamer

Met een bad in de slaapkamer heeft u een echte eyecatcher in huis. Wat voor bad kiest u? Een vrijstaand bad geeft een luxe uitstraling, maar een bad tegen de muur is handig als u weinig ruimte heeft. Het is wel belangrijk dat het leidingwerk geschikt is om het sanitair op aan te sluiten. Uw badkamerspecialist Joop Elders Sanitair brengt graag de mogelijkheden van een bad in de slaapkamer in kaart. 

Geschikte vloer voor een bad in de slaapkamer

U kunt zich voorstellen dat een vol bad gigantisch veel weegt. Om dit gewicht te kunnen dragen moet de vloer extra stevig zijn. Daarnaast moet uw vloer tegen vocht kunnen. Een gietvloer of betonvloer zijn voorbeelden van mooie, praktische opties. In verschillende kleuren verkrijgbaar en 100% waterdicht. Liever een warme houtlook? Er zijn prachtige houtlook tegels verkrijgbaar, die net echt lijken. Ook kunt u ervoor kiezen om onder het bad een geschikte vloer te plaatsen die subtiel overloopt naar de vloer in het slaapgedeelte.

  Bad in de slaapkamer - Geschikte vloer en ruimtelijkheid
  Bad in de slaapkamer - Geschikte vloer en ruimtelijkheid

Ruimtelijkheid en privacy

Als u een bad in de slaapkamer plaatst kunt u ervoor kiezen om de hele ruimte open te laten. Zo heeft u meer licht, meer ruimte en creëert u een echt wellness gevoel. Wilt u privacy tijdens het badderen? Met een verplaatsbare scheidingswand of een verlaagde wand is het bad uit het zicht. Zo geniet u met meer privacy van uw badsessie.

Met een bad in de slaapkamer heeft u een echte eyecatcher in huis

Ventilatie in uw slaapkamer

In bad gaan brengt nou eenmaal veel vocht met zich mee. Een goede ventilatie in de slaapkamer is dan ook noodzakelijk. Zorg dat er altijd een raam open staat tijdens het badderen of kies voor een geïntegreerd ventilatiesysteem. Zo blijft de luchtvochtigheid op peil. Wel zo fijn in een ruimte als de slaapkamer. 

  Bad in de slaapkamer - ventilatie en verwarming
  Bad in de slaapkamer - ventilatie en verwarming

Designradiator voor een optimaal klimaat

Het is fijn als uw slaapkamer de juiste temperatuur heeft als u in bad gaat, maar ook als u gaat slapen. Kies daarom voor de juiste verwarming. Zo heeft Instamat prachtige designradiatoren, die uw slaapkamer de perfecte temperatuur geven. Wilt u ook een bad in de slaapkamer? Bezoek uw badkamerspecialist Joop Elders Sanitair om de mogelijkheden te bespreken.

 

Deel dit artikel
  Bad in de slaapkamer - Sfeerbanner-water

Bad in de slaapkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
11-04-2018
Waardering van onze klanten korte communicatielijnen, snel antwoord, bevestiging meubelen, cementkleur, etc. gebeurt allemaal in overleg met klant.
Bad in de slaapkamer - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties