Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving

Inspirerende tips voor een industriële doucheruimte

Steeds vaker maakt minimalisme plaats voor stoer. In de interieurs, winkels en trends zien we industriële meubels terug. Wat te denken van grote fabriekslampen, betontegels en metalen werkbanken? Deze meubels zijn typerend voor de industriële woonstijl, die helemaal van nu is. 

Deze stoere woonstijl kunt u goed laten terugkomen in de badkamer. Vooral de doucheruimte geeft u gemakkelijk een stoere sfeer. Wij geven u drie handige tips voor een industriële doucheruimte. Lees mee en laat u inspireren! 

Douchen op beton

Douchen alsof u op echt beton staat. Industriëler kan bijna niet! De douchebak Stonetto van Duravit is nu ook verkrijgbaar in betongrijs. De douchebak heeft een robuust karakter, maar voelt toch fluweelzacht aan. Dat komt door het fijne, hoogwaardige mineraalgietmateriaal. Om het douchen extra comfortabel te maken is de douchebak antislip én krasbestendig. De nauwelijks zichtbare afloop zorgt voor een goede afvoer van het water. Zelfs grote hoeveelheden water, van bijvoorbeeld een mooie watervaldouche, zijn voor deze douchebak geen punt.

  Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - alinea 1 en 2
  Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - alinea 1 en 2

Industriële douchecabine

U kent ze wel. Van die mooie, industriële stalen deuren die onze woningen bijzonder maken. Geïnspireerd op deze deuren zijn er nu ook stalen douchecabines. Voorzien van veiligheidsglas met antikalkcoating, zodat u er lang van kunt genieten. Combineer de stoere douchecabine bijvoorbeeld met zwarte kranen, voor een extra industrieel effect.

Stoere douchemogelijkheden

Uw industriële doucheruimte is natuurlijk niet compleet zonder stoere kranen en accessoires. Kijk eens naar een douche in een robuuste vorm, zoals een vierkante douchekop. Ook unieke kleuren als brons en rosé goud staan prachtig in een industriële doucheruimte. Accessoires zorgen tenslotte voor de finishing touch van uw industriële doucheruimte. Denk aan een ladder voor uw handdoeken, of een industriële lamp in de badkamer. Zo is uw stoere doucheruimte compleet. 

  Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - stoere douchemogelijkheden
Deel dit artikel
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
11-04-2018
Waardering van onze klanten korte communicatielijnen, snel antwoord, bevestiging meubelen, cementkleur, etc. gebeurt allemaal in overleg met klant.
Industriële doucheruimte: een trendy douchebeleving - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties