Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Tips voor een kleine badkamer met bad - Tips voor een kleine badkamer met bad

4 handige tips voor een kleine badkamer met bad

Droomt u er ook zo van? ’s Avonds na een lange werkdag uzelf heerlijk onder laten dompelen in een ontspannend bad. Maar heeft u een kleine badkamer waardoor een bad niet past? Wij laten zien dat er zelfs voor de kleine ruimte talloze mogelijkheden zijn voor een badkuip. Graag geven wij u een aantal tips. 

Kies voor een ruimtebesparend bad

Een ruimtebesparend bad is een ligbad met een schuine afloop. Hierdoor ontstaat extra loopruimte, zodat u nog voldoende ruimte overhoudt voor een badkamermeubel of een toilet. Ook oogt de ruimte minder vol. Ondanks de schuine zijde kunt u prima languit in bad liggen.

  Tips voor een kleine badkamer met bad - afbeeldingen kleine badkamer met bad
  Tips voor een kleine badkamer met bad - afbeeldingen kleine badkamer met bad

Bad en douche in één?

Vaak willen mensen een douche en een bad, maar maken de keuze voor een ruime inloopdouche in een kleine badkamer. Wist u dat u ook kunt douchen in een bad? Een bad en douche in één heeft namelijk een apart douchegedeelte. De vloer van dit douchegedeelte is vlak, zodat u goed kunt staan. Ook is er vaak een douchewand bevestigd, zodat u geen last heeft van spetters op de vloer.

  Tips voor een kleine badkamer met bad - bad en douche in een
  Tips voor een kleine badkamer met bad - bad en douche in een

HSK Dobla douchebad 

Wilt of kunt u uw been niet zo hoog optillen om in bad te stappen? Ook daar heeft Baden+ een passende oplossing voor. Het Dobla douchebad van HSK is een bad met een deur. Door de lage instap stapt u veilig in het bad zonder ongemakken. De deur sluit eenvoudig met een magneetsluiting en is 100% waterdicht.

Een kleine badkuip of hoekbad

Veel mensen denken dat een bad of een hoekbad altijd groot moet zijn. Baden zijn er echter in allerlei formaten; groot, maar ook klein. U kunt zelfs een ligbad op maat bestellen. In een compacte badkamer adviseren wij een klein ligbad. Of plaats het bad in de hoek, zodat u meer loopruimte overhoudt.

  Tips voor een kleine badkamer met bad - Een kleine badkuip of hoekbad
  Tips voor een kleine badkamer met bad - Sfeerbanner-warmte

Deel dit artikel
Tips voor een kleine badkamer met bad - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
11-04-2018
Waardering van onze klanten korte communicatielijnen, snel antwoord, bevestiging meubelen, cementkleur, etc. gebeurt allemaal in overleg met klant.
Tips voor een kleine badkamer met bad - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties