Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Zo krijgt u een energieboost - Zo krijgt u een energieboost

Zo krijgt u een energieboost 

Kruipt u het liefst met een warme deken op de bank? Of voelt uw lichaam als een futloze zak aardappelen? Dan kunt u wel een energieboost gebruiken! Wij geven u handige tips voor meer energie. Lees mee en geniet van het leven.

Goede start van de dag

Een goede dag start met een goed ontbijt. Zo krijgt uw lichaam waardevolle vitaminen en brandstoffen binnen voor de dag. Denk aan havermout, eieren of vers fruit. Mocht u nou geen grote eter in de ochtend zijn, neem dan een gezonde smoothie. Ga daarna lekker naar buiten voor een frisse ochtendwandeling. Als dat geen goede start van de dag is!

  Zo krijgt u een energieboost - 1. afbeeldingen
  Zo krijgt u een energieboost - 1. afbeeldingen

Bewegen voor rust en energie

Bewegen is belangrijk voor jong en oud. Door te bewegen worden onze spieren sterker en verbetert onze conditie. Hierdoor voelen we ons fitter, gezonder en ervaren we minder stress. Zoek een activiteit die u leuk vindt, zodat u geniet tijdens het sporten. Ook yoga is een fijne manier om rust te creëren, maar ook energie te krijgen én u wordt er lenig van!  

  Zo krijgt u een energieboost - Bewegen voor rust en energie en zonlicht en vitamine d
  Zo krijgt u een energieboost - Bewegen voor rust en energie en zonlicht en vitamine d

Zonlicht en vitamine D

In ons koude kikkerlandje hebben we weinig zonuren, waardoor we al snel een tekort krijgen aan vitamine D. Zeker als we de dag veelal doorbrengen op kantoor en in ons huis. De Sunshower met uv-licht brengt het zonnetje in uw douchecabine. Zet de Sunshower 10 minuten aan tijdens het douchen en geniet van de warmte. Ondertussen maakt uw lichaam vitamine D aan. Deze vitamine is goed voor uw botten, uw weerstand en uw gemoedstoestand. U voelt zich al snel energieker en vrolijker.

Muziek tijdens het douchen

Opzwepende muziek geeft u energie! Muziek in de badkamer speelt u veilig af via een waterdichte inbouwradio of met Grohe Aquatunes. Wist u dat zingen een uitstekende manier is om endorfine aan te maken? Dankzij endorfine voelt u zich energieker, blijer en ervaart u minder stress. Zelfs als u geen nachtegaal bent, is dat geluksgevoel de perfecte reden om te zingen onder de douche.

  Zo krijgt u een energieboost - Muziek tijdens het douchen
  Zo krijgt u een energieboost - Muziek tijdens het douchen

Energieke meezingers

  • Sia – Alive
  • Daft Punk – One more time
  • Wham! – Wake me up before you go-go
  • Backstreet Boys – I want it that way
Deel dit artikel
Zo krijgt u een energieboost - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
11-04-2018
Waardering van onze klanten korte communicatielijnen, snel antwoord, bevestiging meubelen, cementkleur, etc. gebeurt allemaal in overleg met klant.
Zo krijgt u een energieboost - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties