Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Raalte

Joop Elders Sanitair

Joop Elders Sanitair in Raalte staat voor mooie badkamers en keukens. Precies op maat gemaakt en passend bij uw wensen, budget en gezinssituatie. In onze showroom kunt u volop inspiratie opdoen. Met diverse complete badkamers, keukens én tegels vindt u alles wat u zoekt.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Elders Volop inspiratie voor uw badkamer en keuken

Volop inspiratie voor uw badkamer en keuken

Een nieuwe badkamer of keuken is een keuze voor jaren. Onze medewerkers nemen dan ook alle tijd om u deskundig advies te geven. In onze grote showroom in Raalte kunt u diverse badkamermeubels, baden, douches en ander sanitair in diverse stijlen en prijsklassen bekijken. Ook voor keukens volgens de laatste trends bent u bij Joop Elders Sanitair aan het juiste adres. Bent u daarnaast opzoek naar een prachtige tegelwoonvloer? Bekijk onze diverse tegels en woonvloeren die uitblinken in kwaliteit.

Onze badkamer- en keukenadviseurs gaan graag aan de slag om een uniek ontwerp voor u te maken. De bijzondere combinatie van producten, tegels, materialen en kleuren is immers wat uw huis uw thuis maakt.

Maak een afspraak

Ons team

Wij, Michel Trip en Robert Vloon, werken met hart en ziel voor ons bedrijf JoopElders Sanitair in Raalte. Ruim twee jaar geleden zijn we naast badkamers ook keukens en een uitgebreide tegelshowroom begonnen. In alles wat wij doen staan onze klanten centraal. We gaan resultaatgericht te werk zodat we wensen in vervulling kunnen laten gaan. Samen met ons deskundige team verzorgen we de complete renovatie en installatie van uw badkamer, toilet of keuken. Zo bieden we alles onder één dak en bent u verzekerd van een goed eindresultaat.

Over ons - 2. Elders ons team
Elk project is een samenwerking tussen ons team en onze klant, waarin wensen werkelijkheid worden.

 Tegels

In onze showroom in Raalte laten wij u graag ons uitgebreide assortiment tegels en tegelwoonvloeren zien. Van eigentijdse tot klassieke tegelseries en van marmer tot houtlook. Stuk voor stuk zijn onze tegels geselecteerd op vorm, functie en onderhoud. Tegels in uw badkamer, slaapkamer of woonkamer? Onze tegels voelen zich in elke ruimte thuis. We hebben onze eigen tegelzetter in huis, waardoor we u de zekerheid kunnen bieden van kwaliteit en vakmanschap. 

LEES MEER

Over ons - 4. Elders Specialiteitenblok
Over ons - 4. Elders Specialiteitenblok

Keukens

We hebben onze showroom uitgebreid met een zeer complete en inspirerende keukenafdeling. Hier laten wij u de talloze mogelijkheden voor uw droomkeuken zien. Van klassieke tot industriële keuken en voorzien van alle luxe keukenapparatuur. Wij zijn dé specialist voor uw complete woning. Komt u binnenkort een kijkje nemen in onze showroom? De koffie staat voor u klaar!

LEES MEER

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Joop Elders Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Joop Elders Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-01-2019
Waardering van onze klanten Wij waren erg blij met de creatieve en zeer netjes werkende tegelzetter.
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties