Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Joop Elders Sanitair

Tegels

Naast onze inspirerende badkamershowroom hebben wij bij Joop Elders Sanitair een uitgebreid assortiment tegelwoonvloeren en tegels. Van eigentijdse tot klassieke tegelseries en van natuursteen tot beton. Onze tegels zijn met zorg geselecteerd op kwaliteit, vorm, functie en duurzaamheid. Bij ons kunt u terecht voor A-merken als Atlas Concorde, maar ook voor Mix & Match, het kwalitatief hoogwaardige huismerk van Baden+.

Grote diversiteit aan tegels en woonvloeren

Vroeger kon men vaak kiezen tussen hout, laminaat of tegels op de vloer. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een tegelwoonvloer, omdat er veel mogelijkheden zijn voor natuurgetrouwe dessins. Zo zijn de houtstructuren van onze houtlooktegels niet van echt parket te onderscheiden en heeft u toch het gemak van een onderhoudsvrije tegel. Bekijk in onze showroom in Raalte tegelwoonvloeren en tegels in verschillende formaten, kleuren en materialen. Dankzij onze lichte showroom vol daglicht krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden.

Tegels - 1. Elders Grote diversiteit tegels en woonvloeren/Eigen tegelzetter
Tegels - 1. Elders Grote diversiteit tegels en woonvloeren/Eigen tegelzetter

Eigen tegelzetter

Wanneer u kiest voor nieuwe tegels, wilt u ook dat deze vakkundig gelegd worden. De technische ontwikkelingen en nieuwste trends op tegelgebied vragen om kennis en ervaring. Wij hebben daarom onze eigen deskundige tegelzetter in dienst. Zo bieden we gegarandeerd kwaliteit. Onze tegelzetter werkt in de ruime omgeving van Raalte. Denk aan Heino, Dalfsen, Wijhe, Vlisteren en Heeten.

Vloerverwarming voor uw tegelwoonvloer

Wilt u genieten van optimaal comfort? Dan is vloerverwarming een goede keuze. Vloerverwarming geeft een heerlijk en behaaglijk gevoel als u op blote voeten door uw woning loopt, maar is ook nog eens energiebesparend. In de woonkamer kiezen we voor de vloerverwarming veelal voor een met warm water gevuld buizensysteem. In uw badkamer werken we met elektrische vloerverwarming van Magnum. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning

Tegels - 2. Elders Vloerverwarming voor uw tegelwoonvloer
Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Joop Elders Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Joop Elders Sanitair? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.2
9.2 van 1 10
19-01-2019
Waardering van onze klanten Wij waren erg blij met de creatieve en zeer netjes werkende tegelzetter.
Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties