Joop Elders Sanitair
Joop Elders Sanitair
Boeierstraat 4
8102 HS Raalte
057 236 1111 - sanitair@joopelderssanitair.nl
Aangesloten bij
Tegels - Tegels
Joop Elders

Tegels

Naast onze inspirerende badkamershowroom hebben wij een uitgebreid assortiment tegelwoonvloeren en tegels. Van eigentijdse tot klassieke tegelseries en van natuursteen tot beton. Stuk voor stuk zijn onze tegels geselecteerd op vorm, functie en onderhoud. Bij ons kunt u terecht voor A-merken als Atlas Concorde, maar ook voor Mix & Match, het kwalitatief hoogwaardige huismerk van Baden+.

Grote diversiteit aan tegels en woonvloeren

Vroeger kon men vaak kiezen tussen hout, laminaat of tegels op de vloer. Tegenwoordig kiest men steeds vaker voor een tegelwoonvloer, omdat er diverse mogelijkheden zijn voor natuurgetrouwde dessins. Zo zijn de houtstructuren van onze houtlooktegels niet van echt parket te onderscheiden en heeft u toch het gemak van een onderhoudsvrije tegel. In onze showroom in Raalte kunt u tegelwoonvloeren en tegels in verschillende formaten, kleuren en materialen bekijken. Dankzij onze lichte showroom vol daglicht, krijgt u een realistisch beeld van de mogelijkheden.

  Tegels - 1. Elders Grote diversiteit tegels en woonvloeren/Eigen tegelzetter
  Tegels - 1. Elders Grote diversiteit tegels en woonvloeren/Eigen tegelzetter

Eigen tegelzetter

Wanneer u kiest voor nieuwe tegels, wilt u ook dat deze vakkundig gelegd worden. Zeker de huidige trends en nieuwe technieken vragen om kennis en ervaring. Wij hebben daarom onze eigen deskundige tegelzetter in dienst. Zo kunnen wij u de garantie bieden van kwaliteit. Onze tegelzetter werkt in de ruime omgeving van Raalte. Denk aan Heino, Dalfsen, Wijhe, Vlisteren en Heeten

Vloerverwarming voor uw tegelwoonvloer

Wilt u genieten van optimaal comfort? Dan is vloerverwarming een goede keuze. Niet alleen een heerlijk en behaaglijk gevoel als u op blote voeten door uw woning loopt, maar ook nog eens energiebesparend. In de woonkamer kiezen we veelal voor watergevulde vloerverwarming. In uw badkamer werken we met Magnum elektrische vloerverwarming. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw woning

  Tegels - 2. Elders Vloerverwarming voor uw tegelwoonvloer
  Tegels - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Bent u op zoek naar inspiratie? In onze showroom vindt u prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Joop Elders Sanitair

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Joop Elders Sanitair dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
11-04-2018
Waardering van onze klanten korte communicatielijnen, snel antwoord, bevestiging meubelen, cementkleur, etc. gebeurt allemaal in overleg met klant.
Tegels - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties